Bespaar tot maar liefst 35% op je afvalkosten met Van Kaathoven

Beste ondernemer,

Zoals je wellicht hebt vernomen is Van Kaathoven de nieuwe, vaste afvalspecialist voor jullie ondernemerscollectief. Dit betekent dat Van Kaathoven ook jou gaat helpen bij het scheiden van reststromen tegen gunstige tarieven. Ook op het gebied van het thema duurzaamheid ondersteunen we jouw organisatie het afval verder te scheiden en stromen eventueel gezamenlijk met andere leden in te zamelen!

Gemiddeld zien we besparingen van 11% tot maar liefst 35%, welke gerealiseerd worden door optimalisaties en betere scheiding van het afval in combinatie met de collectieve prijsafspraken! Meerdere leden zijn overtuigd van de meerwaarde van Van Kaathoven en zijn inmiddels overgestapt.
Wij hebben vernomen dat andere afvalverwerkers de ondernemers aan het benaderen zijn om afvalcontracten af te sluiten. Om het collectief tot een succes te maken, zijn wij erbij gebaat dat er zoveel mogelijk ondernemers kiezen voor het verduurzamen van het terrein in samenwerking met Van Kaathoven!
Sluit op dit moment geen nieuwe contracten af met andere afvalwerkers tot van Kaathoven jullie benaderd heeft om een passend voorstel te maken
Met goedvinden van het bestuur neemt een specialist van Van Kaathoven in de komende weken telefonisch contact met je op om de verdere details te bespreken!

———————————————————————

InduSym

Afval recyclen is winst genereren. Dit is waar we bij het project InduSym van Keyport bij ondersteunen. Samen streven we naar een circulaire economie, en samen met de deelnemende ondernemers zetten we de ‘next step’. Hiervoor brengen we alle afval en energiestromen van een organisatie in kaart, om vervolgens te onderzoeken voor welke organisatie dit afval juist een grondstof kan zijn. Deze matches vind je vaak cross sectoraal, men kent elkaar nog niet. Binnen het project helpen we de mogelijke matches te inventariseren en realiseren. Deelnemen aan het project kan nog tot eind 2020. Voor meer info zie:
https://www.keyport.nl/nl/projecten/alles/indusym#newsContent

T +31 88 7310 350
M +31 615 124 175
P Postbus 875, 6130 AW Sittard
w www.vankaathovengroep.nl