Onderhoudswerkzaamheden Signet op Pannenweg 24-12-2020

Beste Signet klant,
Bij deze ontvangt u informatie omtrent onderhoudswerkzaamheden die op dit moment uitgevoerd worden en betrekking hebben op één of meerdere diensten of oplossingen die u bij ons afneemt.
Wat gaan we doen?
Wij monitoren ons core-netwerk zeer grondig om zo eventuele problemen waar mogelijk voor te zijn. We monitoren hierbij o.a. de in gebruik zijnde optische componenten.
Sinds vanmorgen blijkt uit monitoring dat een van deze optische componenten mogelijk in de nabije toekomst voor problemen kan gaan zorgen. Dit component wordt gebruikt t.b.v. de ontsluiting van de volgende glasvezelnetwerken of Datacentra:
*Parkned
*Rekam
*Dataplace Brabant
*Glasvezel Vught
*Fore Freedom
*Glasnet Heusden
*FiberRevolution
Om deze problemen voor te zijn gaan we daarom tijdens spoedonderhoud dit component vervangen door een nieuwe. Na vervanging zal de correcte werking gevalideerd worden.
Wij danken u voor uw begrip en doen ons uiterste best om mogelijke hinder voor u te beperken.
Wanneer voeren we dit voor u uit?
Tussen 24-12-2020 00:00 en 24-12-2020 01:00 zijn deze werkzaamheden gepland, een moment wat zorgvuldig gekozen is om de overlast voor u zo veel mogelijk te beperken.
Wat merkt u van dit onderhoud?
Tijdens het onderhoud zal er een korte onderbreking plaats vinden van naar verwachting enkele minuten.
We vinden het vervelend als dit overlast veroorzaakt voor u. Wij plegen dit onderhoud zodat wij de kwaliteit en de beschikbaarheid van onze dienstverlening aan uw organisatie kunnen blijven waarborgen.
Na het onderhoud
Na afronding van het onderhoud werkt uw dienst weer als vanouds. Indien u onverhoopt toch een probleem ervaart met onze dienstverlening, staan wij u graag te woord op telefoonnummer 085 747 0000 of per e-mail via support@signet.nl.
Heeft u nog vragen?
Wij danken u voor uw begrip en doen ons uiterste best om mogelijke hinder voor u te beperken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 085 747 0000 of stuurt u een e-mail naar support@signet.nl.