Onderhoud glasvezelnetwerk Fore Freedom

 

Beste Leden van Bedrijvenpark Pannenweg

Bij deze ontvangt u informatie omtrent onderhoudswerkzaamheden die op dit moment uitgevoerd worden en betrekking hebben op één of meerdere diensten of oplossingen die u bij ons afneemt.
Wat gaan we doen?
Om de kwaliteit van het netwerk verder te verbeteren, gaat belichter Fore Freedom upgrades uitvoeren in het netwerk.
Wanneer voeren we dit voor u uit?
Tussen 17-07-2020 00:00 en 17-07-2020 06:00 zijn deze werkzaamheden gepland, een moment wat zorgvuldig gekozen is om de overlast voor u zo veel mogelijk te beperken.
Wat merkt u van dit onderhoud?
Tijdens het onderhoud zal het netwerk meermaals onderbroken worden. Hierdoor kunnen wij onze diensten niet aan u leveren.
We vinden het vervelend als dit overlast veroorzaakt voor u. Wij plegen dit onderhoud zodat wij de kwaliteit en de beschikbaarheid van onze dienstverlening aan uw organisatie kunnen blijven waarborgen.
Na het onderhoud
Na afronding van het onderhoud werkt uw dienst weer als vanouds. Indien u onverhoopt toch een probleem ervaart met onze dienstverlening, staan wij u graag te woord op                     telefoonnummer 085 747 0000 of per e-mail via support@signet.nl.
Heeft u nog vragen?
Wij danken u voor uw begrip en doen ons uiterste best om mogelijke hinder voor u te beperken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 085 747 0000 of stuurt u een e-mail naar support@signet.nl.

Met vriendelijke groet,
Best regards,

Wim Schilders
Voorzitter Parkmanagement Pannenweg
+31653751635
bestuur@pmpannenweg.nl