Bedrijven aan het woord

Roger Rooden

Rooden Landscape Solutions ‘ontwikkelt verder’ in 2015

Op het bedrijvenpark Pannenweg heeft Rooden eind 2014 een bouwkavel gekocht van circa 2500 m². Het bedrijfspand in Nederweert – dat medio 2016 klaar moet zijn – wordt de uitvalsbasis voor ‘Rooden Regio Noord’.

“Het was de meest logische stap voor Rooden om een vestiging in Noord-Limburg te realiseren”, licht Roger Rooden, eigenaar en dga van Rooden Landscape Solutions toe. “Nu al beheren en realiseren wij veel groenvoorzieningen, buitensport- en recreatieaccommodaties in deze regio.

Bedrijventerrein Pannenweg is wat ons betreft de ideale uitvalsbasis voor de noordelijke regio”, gaat Rooden verder. “Het terrein ligt direct aan de A2 en biedt directe aansluiting met steden als Weert, Eindhoven, Venlo en Roermond. En België niet te vergeten. Wat ons naast de unieke ligging enorm aansprak van Pannenweg is de parkachtige uitstraling van het bedrijventerrein, met zijn centrale groene zone en veel openbaar groen. Dat past echt bij ons, bij ons bedrijfskarakter.”

Rooden gaat de komende jaren in opdracht van de Vereniging Parkmanagement ook zorgen voor het onderhoud en beheer van het groen op Pannenweg.

Roger RoodenEigenaar en dga - Rooden Landscape Solutions
Marco van Schayk

Marco van Schayk

Voor de centrale organisatie van beheer en onderhoud van het Bedrijventerrein Pannenweg II is parkmanagement ingevoerd. Het parkmanagement zet zich in voor ondernemers en bedrijven en  richt zich op de gemeenschappelijke belangen van de leden door te zorgen voor een goed onderhouden terrein en het bieden van faciliteiten.

‘’Ik, Marco van Schayk, ben sinds enkele jaren parkmanager van dit bedrijventerrein. Zelf ben ik eigenaar van het op dit terrein gevestigde bedrijf Levico Glue, Oil & Chemicals waardoor ik zelf iedere dag aanwezig ben. Als parkmanager maak ik dan ook regelmatig een controle ronde over het terrein om te zien of alles netjes en in orde is. Daarnaast bestaan mijn werkzaamheden als parkmanager vooral uit; het onderhouden van contacten met de ondernemers, beveiliging, gemeente, politie, brandweer en andere adviserende en ondersteunende instanties. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de praktische dagelijkse gang van zaken zoals de werking van de straatverlichting en camera’s. Één centraal aanspreekpunt waar ondernemers terecht kunnen met eventuele vragen biedt  in mijn optiek een groot voordeel voor ondernemers’’.

Elk bedrijf dat zich vestigt op Bedrijventerrein Pannenweg II, wordt automatisch lid van de vereniging Parkmanagement, met in het basispakket:

  • lokale bewegwijzering;
  • deelname aan collectieve terreinbeveiliging;
  • openbaar en privaat groenbeheer.

Het Parkmanagement is praktisch georganiseerd om de bedrijven te ontzorgen en het ondernemersklimaat te verbeteren. Op de site van parkmanagement vindt u enerzijds nieuwsberichten en mededelingen, anderzijds treft u de informatie aan om de parkmanager te bereiken, hoe een klacht of melding ingediend kan worden en hoe u kunt meeprofiteren van het optionele dienstenpakket.

Marco van SchaykParkmanager - Bedrijvenpark Pannenweg